René van den Heuvel kreeg klappen van de ME toen hij het stadion verliet.
Volledig scherm
PREMIUM
René van den Heuvel kreeg klappen van de ME toen hij het stadion verliet. © Paul Rapp

Invalide René krijgt klappen van ME bij Goffertstadion. ‘Ik zei: U bent wel een stoere vent. Pats, weer een’

NIJMEGEN - Het viel niet mee om zich met zijn scootmobiel een weg te banen door de chaos bij het Goffertstadion. Maar supporter René van den Heuvel (55), die aan een spierziekte lijdt, moest donderdagavond tóch naar huis na de wedstrijd tussen NEC en Roda JC. Het kostte hem twee klappen van een ME’er op zijn arm.

17 reacties

 • Peer van Beer

  1 jaar geleden
  Beelden uitgebreid teruggekeken vanuit diverse hoeken: Geen invalidenwagentje te zien in de buurt van ME-ers. Trek zelf je conclusie maar ik heb mijn twijfels over de eerlijkheid van René. De Gelderlander en Omroep GLD waren aanwezig met camera’s.
 • Lamers.

  1 jaar geleden
  Als de politie je vordert te vertrekken en je daardoor moet omrijden dan doe je dat zonder weer woord, tegengas of gemekker. De politie heeft geen tijd en behoefte om eerst een medische noodzaak of achtergrond aan te horen.. Je bent kennelijk mobiel genoeg om naar de wedstrijd te gaan, dan kun je ook een bevel van een agent opvolgen! De hele maatschapij vind het kennelijk nodig om een goede reden ergens voor te hebben en nog maar niet te spreken over het vertileren van zijn of haar mening..
 • Teun van Wijk

  1 jaar geleden
  Zo gaat dat in parken en bij vrolijke demonstraties al langer. Mensen die bij elkaar zijn, ook al hebben ze geen covid, krijgen klappen. Slechte, trieste ontwikkeling
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Een grote mond tegen de politie is ook niet echt handig. Wel eenzijdige berichtgeving.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Wordt zondag herhaald met het half uurtje van Bruls……

In samenwerking met indebuurt Nijmegen