Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Is Bruls te streng geweest met het sluiten van horecazaken? ‘Er zijn nu veel meer eisen’

NIJMEGEN - Is burgemeester Hubert Bruls te streng geweest met het weigeren of intrekken van horecavergunningen? Dat is de vraag nu hij hier in nog geen maand tijd twee keer over op de vingers is getikt door de Raad van State. Bruls’ besluiten waren volgens de hoogste bestuursrechter onterecht. 

7 reacties

 • Theo Cools

  2 maanden geleden
  Te streng? Kan nog veel strenger. Antecedenten onderzoek nog uitgebreider.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Tjeu Claase, de burgemeester dient gecontroleerd te worden door de gemeenteraad. Is die wel voor haar taak berekend.
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Deze burgemeester is incompetent in nagenoeg alles wat hij doet. Zijn autoritaire manier van regeren past niet in Nederland. Het is niet zomaar dat hij niet gepruimd werd als potentiële burgemeester door de beoordelingscommissies van Utrecht en Den Haag.
 • Tjeu Claase

  2 maanden geleden
  Ik kan deze zaken natuurlijk inhoudelijk niet beoordelen, maar één ding staat voor mij wel vast en dat is dat Burgemeester Bruls enorme “macho trekken” vertoont. Kijk eens naar zijn optreden in de corona crisis. Deze man maakt zich belangrijker dan hij is.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Op dit moment kun je ook TERECHT handhaven want er zijn enkele terrassen waar tijdens het afrekenen blijkt dat je niet contant kunt betalen. En het staat er écht niet duidelijk, je kunt het ook melden bij het opnemen van de bestelling in plaats van tijdens betaling ! En dan nog heeft KHN en DNB een convenant ondertekent en heeft ECB nog strengere regels uitgevaardigd (En EU wetgeving gaat voor NL wet....). Als dit zo door blijft gaan, dan gaat het mis.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen