De auto van koning Willem-Alexander kwam weer aan bij paleis Huis ten Bosch na de extreem korte vakantie in Griekenland.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van koning Willem-Alexander kwam weer aan bij paleis Huis ten Bosch na de extreem korte vakantie in Griekenland. © ANP

Is de koning wereldvreemd door tripje naar Griekenland? ‘Het was gewoon dom’

BUREN/ NIJMEGEN - Dat koning Willem-Alexander in de coronacrisis beter niet op vliegvakantie had kunnen gaan, zijn de Nijmeegse hoogleraar Peter Bovend’Eert en de Burense Oranjedeskundige Jan Hogendoorn het helemaal eens. Maar verder niet.   

 1. Verbijstering over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’
  Play
  update/video

  Verbijste­ring over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’

  Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn gisterenavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven, omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, aldus een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst. Het koningspaar arriveerde zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch. Dochter prinses Ariane was wel mee teruggereisd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man gooit brandbommen en raakt gewond bij arrestatie
  Play

  Man gooit brandbom­men en raakt gewond bij arrestatie

 2. Dit was Nederland vandaag: dinsdag 1 december
  Play

  Dit was Nederland vandaag: dinsdag 1 december

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.