De auto van koning Willem-Alexander kwam weer aan bij paleis Huis ten Bosch na de extreem korte vakantie in Griekenland.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van koning Willem-Alexander kwam weer aan bij paleis Huis ten Bosch na de extreem korte vakantie in Griekenland. © ANP

Is de koning wereldvreemd door tripje naar Griekenland? ‘Het was gewoon dom’

BUREN/ NIJMEGEN - Dat koning Willem-Alexander in de coronacrisis beter niet op vliegvakantie had kunnen gaan, zijn de Nijmeegse hoogleraar Peter Bovend’Eert en de Burense Oranjedeskundige Jan Hogendoorn het helemaal eens. Maar verder niet.   

50 reacties

 • Dinges

  2 jaar geleden
  Wij mogen ook niet in Duitsland gaan eten ook al is het 10 km hier vandaan. Hij had gewoon eens zelf moeten nadenken en beseffen dat hij een voorbeeldsfunktie heeft.
 • Dinges

  2 jaar geleden
  Wij kijken geen NPO, wat zijn dan de schatten van de koning?
 • mienstad

  2 jaar geleden
  eis je ook van al die Nederlanders die daar zijn geweest een excuus, of vind je dat die dat wel mogen, wordt druk op de tv. als ze allemaal hun excuus aan het volk aanbieden, ga leven en kijk eens goed in de spiegel hoe je het zelf doet.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  God noch gebod vrezen, mooi toch... Laat die flauwe smoesjes dus maar beter achterwege wmb.
 • mienstad

  2 jaar geleden
  ga jij op Schiphol al die mensen die terug komen uit Griekenland - Spanje en Frankrijk het dan uitleggen wat ze hebben gedaan en wel opletten dat ze 10 dagen in quarantaine gaan natuurlijk, en vooral zelf niet op vakantie of uit gaan, de pot verwijd de ketel
 1. Verbijstering over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’
  Play
  update/video

  Verbijste­ring over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’

  Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn gisterenavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven, omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, aldus een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst. Het koningspaar arriveerde zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch. Dochter prinses Ariane was wel mee teruggereisd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.