Een bouwplaats in Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
Een bouwplaats in Arnhem © Rolf Hensel

Is verlichting van het huizentekort nabij? Arnhem en Nijmegen hopen op woondeal

ARNHEM/NIJMEGEN - Makelaars, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties en de gemeenten Arnhem-Nijmegen kunnen niet wachten op een woondeal die binnenkort gesloten wordt met het rijk. 

13 reacties

 • Joris

  2 jaar geleden
  Sofie, leuke partner zoeken en gewoon een leuk huisje kopen... hoeft geen probleem te zijn, als je maar niet gelijk een keet wil van 150 m²  met een dikke nieuwe keuken van 20.000,- plus badkamer van 10.000,- en de tuin volledig ingericht door de hovenier... en twee dikke wagens op de oprit. Mogelijkheden zijn er wel... als je maar een beetje tevreden bent en niet met de vele narcisten mee wilt doen die alleen maar aan 'uitstraling' mee willen doen...    succes !
 • Joris

  2 jaar geleden
  Het is helemaal niet erg om in Friesland, Groningen of Drenthe te mogen wonen, het is de taak van een overheid om te zorgen voor huisvesting en daar hebben ze een enorme puinhoop van gemaakt.Terwijl er fantastische kansen lagen tijdens de Financiële crisis.Daar hoort ook bij; zorgen voor werkgelegenheid in die streken, breed en diep... en dat kan ook... maar ook voor de domme Politiek is de Zuid-as heilig. 
 • ber

  2 jaar geleden
  Zonder het idioot hoge aantal echtscheidingen in dit land was er geen sprake van woningnood....Alles begint en eindigt met God, eer kom daar maar eens mee in dit ontkerkelijkte land....
 • elco

  2 jaar geleden
  Wellicht moeten er wat meer mensen in een huis gezet worden deelhuis in word inHet is net Als de file ieder een auto en alleen rijden je kunt ook carpolen
 • elco

  2 jaar geleden
  Wat is er mis om nog even te wonen kun je lekker sparen en nadenken met je leven 
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.