Drukte op Hatertseweg vanaf kruising met Grootstalselaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op Hatertseweg vanaf kruising met Grootstalselaan. © Gerard Verschooten

Is wonen aan de Hatertseweg echt zo'n drama? Tonny vindt de drukte heerlijk, Dennis wordt het te gortig

NIJMEGEN - Fileleed voor zijn deur aan de Hatertseweg? Tonny Vos wil er niks over horen. Leuk juist, dat er wat te doen is. Maar, zegt zijn buurman Dennis van der Locht, het wordt wel steeds drukker. Hij vreest dat dat nog erger wordt als de Graafseweg straks versmald is.

8 reacties

 • Paul Jacobs

  2 weken geleden
  @Chris Toorop en @Rob Essers: GL gaat al sinds jaar en dag over het verkeer in Nijmegen. Dus wie wil nou zijn straatje schoonvegen?
 • Chris Toorop

  2 weken geleden
  De reactie van Maarten Bakker is typisch gevalletje eigen straatje schoonvegen. Wat Rob zegt, er waren meer partijen bij dan alleen GL. Waar het sommige bewoners om te doen is, zeker die anoniem reageren, is de waardevermindering van hun huis. Daarom maken de bewoners van de Graafseweg zich sterk om de Graafseweg versmald te krijgen, want een huis verkoopt beter wanneer het aan een "rustige" weg ligt. Let maar op, veel verkoop van huizen straks langs de Graafseweg. Met winst.
 • Rob Essers

  2 weken geleden
  Als ik VVD-raadslid Maarten Bakker moet geloven, maakt niet de gemeenteraad maar GroenLinks in Nijmegen de dienst uit. GroenLinks heeft in de raad maar 11 van de 39 zetels. In de vorige raadsperiode waren dat er 8. Hebben de andere raadsleden de afgelopen jaren zitten slapen?
 • Johann Janssen

  2 weken geleden
  GL zijn die niet voor een beter milieu nou als je de berichtgeving uit Nijmegen volgt lijkt het wel of ze de boel alleen maar verder vervuilen.
 • Paul Jacobs

  2 weken geleden
  Ze zouden die Groen Links wethouders en ambtenaren moeten aanklagen voor het moedwillig veroorzaken van luchtvervuiling door de stoplichten zo af te stellen dat er altijd files ontstaan. En nogmaals: mensen kiezen niet voor hun plezier voor de auto.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Ernst Kuipers: Verwachting is dat daling deze zomer doorzet
  Play

  Ernst Kuipers: Verwach­ting is dat daling deze zomer doorzet

 2. Plofkraak Apeldoorn: 'We dachten aan een aanslag'
  Play

  Plofkraak Apeldoorn: 'We dachten aan een aanslag'

Nijmegen e.o.