Isabelle de Rooij is de gelukkige tijdelijke bewoner van dit megapand in de Staringstraat in Nijmegen. Het pand ligt binnen het beschermde stadsgezicht, en ze kijkt zo uit op de Oranjesingel. De Rooij: ,,Familieleden en hockeyteamgenootjes zeggen nu al: ‘Wij kunnen onze verjaardag vieren bij jou, ruimte genoeg!’”
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle de Rooij is de gelukkige tijdelijke bewoner van dit megapand in de Staringstraat in Nijmegen. Het pand ligt binnen het beschermde stadsgezicht, en ze kijkt zo uit op de Oranjesingel. De Rooij: ,,Familieleden en hockeyteamgenootjes zeggen nu al: ‘Wij kunnen onze verjaardag vieren bij jou, ruimte genoeg!’” © Paul Rapp

Isabelle richt haar paleis van 95 vierkante meter in met gratis spullen, en dat zijn er nogal wat

NIJMEGEN - Isabelle de Rooij zit er royaal bij. Ze zocht met spoed een nieuwe kamer en vond een hele verdieping op de begane grond van 95 vierkante meter in de Nijmeegse Staringstraat: met een eigen serre en zelfs twee wc’s. Haar missie? Geen cent uitgeven aan haar nieuwe inboedel.

4 reacties

 • richy vervuurt

  4 dagen geleden
  Ik wens je een hoop plezier in die 9 maanden.
 • tinus aardsen

  4 dagen geleden
  en anderen maar wachten op een etage, kamer of huis en zij heeft een heel huis voor haar zelf, kunnen er best meer wonen!
 • Pedro Kantor

  4 dagen geleden
  Goed bezig!
 • Maurice Pieterson

  4 dagen geleden
  9 maanden genieten met zo'n serre, laat de zomer maar komen
 1. Heel Dukenburg aan warmtenet voor één tarief: Gasloos worden moet haalbaar en betaalbaar zijn
  PREMIUM
  7

  Heel Dukenburg aan warmtenet voor één tarief: Gasloos worden moet haalbaar en betaalbaar zijn

  NIJMEGEN - Als het warmtenet vanuit de Weurtse afvalverwerker ARN wordt doorgetrokken, zijn de bewoners van Zwanenveld en het noordelijke deel van Lankforst als eerste aan de beurt om ‘van het gas af te gaan’. Uiteindelijk komt de warmte-energie beschikbaar voor heel Dukenburg en gaan alle inwoners hetzelfde tarief betalen. Niemand zal echter verplicht worden om over te stappen van gas naar warmte.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

Nijmegen e.o.