Jaap Dirkmaat
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Dirkmaat © Paul Rapp

Jaap Dirkmaat wil een groene vuist tegen verstedelijking: ‘Gelderse Poort wordt dichtgemetseld met lelijkheid’

BEEK-UBBERGEN - Natuur- en landschapsorganisaties in het Rijk van Nijmegen willen de handen ineen slaan en zo een ‘groene vuist’ vormen om de aantasting van Nationaal Landschap de Gelderse Poort tegen te gaan. Mede-initiatiefnemer Jaap Dirkmaat geeft uitleg.

6 reacties

 • Ralph Tijssen

  1 week geleden
  Heel goed. Alles wat om Nijmegen heen word gebouwd is echt zo in en in lelijk. Sommige van die gebouwen lijken wel gevangenissen.
 • Paul Jacobs

  2 weken geleden
  Erg vervelend dat er nog steeds onder mijn naam reacties worden geplaatst.
 • Jochem Boxtel

  2 weken geleden
  De tegen-man van Nijmegen! Tegen goed aangelegde mtb routes, tegen verstedelijking, tegen wandelaars in bossen... Begin de Tegen partij, lijsttrekker Jaap Dirkmaat!
 • Johann Janssen

  2 weken geleden
  hoop dat deze mensen succes hebben en de verrotzooiing tegen kunnen houden er wordt al genoeg natuur vernietigt in dit land.
 • Byron Hendriks

  2 weken geleden
  Het probleem is nog niet eens zozeer dat gebouwd wordt buiten de stad. Het is voor de leefbaarheid in de stad van levesbelang het groen dat er is te behouden. Het probleem is de lelijkheid van wat gebouwd wordt, dat de wachtlijsten voor een sociale woning blijven groeien en dat het grote geld van projectontwikkelaars bepaalt wat en waar gebouwd wordt. We moeten als samenleving het weer voor het zeggen krijgen. Vroeger toen er veel minder geld was hadden we prachtige volkshuisvesting.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.