Jacob (links), met zijn vrienden Hente en Quinn
Volledig scherm
PREMIUM
Jacob (links), met zijn vrienden Hente en Quinn © Manon Veldhuis

Jacob (13) moet ‘terug’ naar Armenië waar hij nog nooit is geweest: petitie tegen uitzetting massaal gesteund

NIJMEGEN - Duizenden mensen steunen het verhaal van Jacob (13) uit Nijmegen. Die dreigt namelijk samen met zijn moeder uitgezet te worden naar Armenië, een land waar ze nog nooit geweest zijn. Een petitie is in twee uur tijd ruim vijfduizend keer ondertekend. 

13 reacties

 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Iedereen die het systeem maar lang genoeg traineert tot ze een uitzondering krijgen moedigt anderen aan om de gevaarlijke reis hierheen te maken. Wat mensenlevens kost en levensgevaarlijke misdaad in stand houdt. Er is weer slavernij in Afrika dankzij de handel in illegale immigratie naar Europa. Hoe meedogenlozer we zijn op korte termijn, hoe meer levens we kunnen sparen op de lange termijn. Deugers maken ALLES kapot wat ons lief is!
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  En ondertussen wordt Noord-Afrikaanse economische "vluchtelingen" zonder verblijfsvergunning geen strobreed in de weg gelegd. Laten ze die eerst eens uitzetten.
 • roland peters

  2 weken geleden
  Laat Jacob en Tina blijven. Doen niemand iets kwaad, doen mee in de Nederlandse samenleving. IND zou zich beter bezig kunnen houden met die overlastgevend “gelukszoekers “.
 • Peter Van Brakel

  2 weken geleden
  Op individueel niveau is elke zaak triest. Maar het gaat om het grotere geheel en dan zijn de regels de regels.
 • Frank de Jager

  2 weken geleden
  Bij dit soort beslissingen moet het om de omstandigheden gaan. Hier gaat het om een jongen die Nederlandser is dan menig Nederlander. Op een fatsoenlijke school , met fatsoenlijke toekomstplannen. Waar menig 'echte ' Nederlander nog iets van kan leren. Laat hem hier zijn plannen waarmaken!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

 2. Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsincident Hengelo

  Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsin­ci­dent Hengelo

Nijmegen e.o.