Jacob (links), met zijn vrienden Hente en Quinn
Volledig scherm
PREMIUM
Jacob (links), met zijn vrienden Hente en Quinn © Manon Veldhuis

Jacob (13) moet ‘terug’ naar Armenië waar hij nog nooit is geweest: petitie tegen uitzetting massaal gesteund

NIJMEGEN - Duizenden mensen steunen het verhaal van Jacob (13) uit Nijmegen. Die dreigt namelijk samen met zijn moeder uitgezet te worden naar Armenië, een land waar ze nog nooit geweest zijn. Een petitie is in twee uur tijd ruim vijfduizend keer ondertekend. 

13 reacties

 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Iedereen die het systeem maar lang genoeg traineert tot ze een uitzondering krijgen moedigt anderen aan om de gevaarlijke reis hierheen te maken. Wat mensenlevens kost en levensgevaarlijke misdaad in stand houdt. Er is weer slavernij in Afrika dankzij de handel in illegale immigratie naar Europa. Hoe meedogenlozer we zijn op korte termijn, hoe meer levens we kunnen sparen op de lange termijn. Deugers maken ALLES kapot wat ons lief is!
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  En ondertussen wordt Noord-Afrikaanse economische "vluchtelingen" zonder verblijfsvergunning geen strobreed in de weg gelegd. Laten ze die eerst eens uitzetten.
 • roland peters

  2 weken geleden
  Laat Jacob en Tina blijven. Doen niemand iets kwaad, doen mee in de Nederlandse samenleving. IND zou zich beter bezig kunnen houden met die overlastgevend “gelukszoekers “.
 • Peter Van Brakel

  2 weken geleden
  Op individueel niveau is elke zaak triest. Maar het gaat om het grotere geheel en dan zijn de regels de regels.
 • Frank de Jager

  2 weken geleden
  Bij dit soort beslissingen moet het om de omstandigheden gaan. Hier gaat het om een jongen die Nederlandser is dan menig Nederlander. Op een fatsoenlijke school , met fatsoenlijke toekomstplannen. Waar menig 'echte ' Nederlander nog iets van kan leren. Laat hem hier zijn plannen waarmaken!
 1. Alarm om gevaarlijke Tesla-pil die in omloop is in Gelderland: ‘Groot risico op ziekenhuisopname’
  PREMIUM
  3

  Alarm om gevaarlij­ke Tesla-pil die in omloop is in Gelderland: ‘Groot risico op ziekenhuis­op­na­me’

  NIJMEGEN/ARNHEM - De zeer gevaarlijke Tesla-pil is mogelijk op meerdere plekken in Gelderland in omloop. Verslavingsorganisaties IrisZorg en het Trimbos Instituut slaan alarm. Donderdag zijn de locaties van de drugstestservice in Arnhem en Nijmegen de hele dag op afspraak open: mensen die zo’n pil hebben, worden met klem verzocht die daar zo snel mogelijk in te leveren.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

 2. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

Nijmegen e.o.