Stockfoto van een kat.
Volledig scherm
Stockfoto van een kat. © RGB Stock

Jaloers op huiskat Tony, daarom moest hij dood

NIJMEGEN - ,,Ik en mijn ex hadden veel ruzie. Maar tegen de kat was ze wél aardig.’’ Daarom besloot een 20-jarige Rotterdammer dat Tony, de huiskat van zijn Nijmeegse ex-vriendin, dood moest. Het gebeurde in 2016. Hij stopte de kat in een zak, gooide die in een Nijmeegse sloot en gooide er vervolgens stoeptegels en stokken tegenaan. Wonder boven wonder: de kat wist te ontkomen.

35 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  wat heerlijk Ik had  ook een k****jeugd, een boek er over zou een bestseller worden.  Dus ik kan me mooi afreageren als me iets niet zint Ik verheug me nu Heb ik tientallen jaren dus te braaf geleefd, ben ik even een sukkel!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  In mijn ogen word hier ook nog wat goedgepraat.   Er moet niet gepraat worden.     Gewoon de cel in voor jaartje of wat.     Idioot.    Ze moeten je gewoon beschouwen als idioot.   En opbossen die handel
 • Titus

  4 jaar geleden
  Ze is zijn ex, hij woont daar niet meer, het was in 2016, trouwens al. 
 • Titus

  4 jaar geleden
  Nooit geen is altijd!   Gun je een dier toch niet?  Maar deze kat woont bij zijn vriendin, die ze het dier niet mogen afpakken!
 • Titus

  4 jaar geleden
  Er is een opvallend teveel aan begrip voor die psychopaten! Ze moeten echt leren dat zo iets niet mag en kan!  Bij voortzetten gedrag, beperkingen opleggen! Verwende lui!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.