Volledig scherm
PREMIUM
Bram Hoogers lanceert deze week Culaza, een nieuw internetplatform dat het antwoord wil zijn op de wegwerpeconomie. © Gerard Verschooten

Je kinderwagen leasen? Het kan bij dit bedrijf in Nijmegen

NIJMEGEN - Je kinderwagen of GoPro tijdelijk huren in plaats van kopen, zo ziet Bram Hoogers de toekomst. En dat kan bij zijn nieuwe bedrijf Culaza.

Hij draagt zelf een spijkerbroek die hij least van MUDjeans. Betaalt hij 7 euro per maand voor. Want waarom zou je een broek kopen, terwijl je er na een tijdje op uitgekeken bent? Omdat je een ander model wil, een andere kleur? Dat moet ook met andere producten kunnen, denkt Bram Hoogers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ingetogen ‘herinneringsmoment vol hoop’ in Nijmeegse binnenstad
    PREMIUM
    VIDEO

    Ingetogen ‘herinne­rings­mo­ment vol hoop’ in Nijmeegse binnenstad

    NIJMEGEN - Met muziek, zang, gedichten, verhalen en hardlopers met fakkels is donderdagavond onder grote belangstelling in de Nijmeegse binnenstad stilgestaan bij de slachtoffers van het bombardement op 22 februari 1944, 75 jaar geleden. Het ‘herinneringsmoment vol hoop’ duurde een kwartier en had een ingetogen sfeer. Bij diverse naamplaatjes in de bestrating, die herinneren aan de bijna 800 slachtoffers en die de grens markeren van het verwoeste gebied, verzamelden zich groepjes mensen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.