Jelle Bakker bouwt knikkerbanen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Bakker bouwt knikkerbanen. © Paul Rapp

Jelle gaat niet kijken naar het knikkerprogramma, ‘want dat doet te veel pijn’

NIJMEGEN - Hoe idolaat hij ook is van alles wat met knikkers te maken heeft: Jelle Bakker gaat vanavond niet kijken naar het nieuwe knikkerprogramma dat op SBS te zien is. ,,Dat doet mentaal te veel pijn’’, vertelt hij. 

16 reacties

 • g v.d. kolk

  2 jaar geleden
  Lekker jatwerk van de Mol. Hij wil hiermee de grote bink uithangen met die z.g leuke BNers..
 • Helma Verhoef

  2 jaar geleden
  Marble Mania op SBS6 kan niet tippen aan jouw knikkerbanen, Jelle!
 • Peter van Gelder

  2 jaar geleden
  Uiteraard kennen we niet het verhaal van de kant van Talpa. Maar het blijft een bijzonder verhaal. De presentatoren meldden van de week "dat het waarschijnlijk allemaal wel goed geregeld zal zijn tussen Talpa en de broers." Toen was me direct duidelijk dat er iets niet klopt in dit verhaal. Mocht dit nieuwe tv format dadelijk aan het buitenland verkocht worden, dan verdient Talpa hier miljoenen aan. Het zou Talpa sieren om een percentage aan de broers te gunnen.
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Jelle ik hoop dat je er veel plezier mee blijft houden. Ik zou niet luisteren naar die sneue opmerkingen van Ook en Gijs, die zijn volgens mij gewoon jaloers.
 • Ton Odijk

  2 jaar geleden
  Zoals ik het verhaal lees zijn de broers er in eerste instantie wel bij betrokken door Talpa, maar zijn ze er niet uitgekomen. De broers hebben de knikkerbaan niet uitgevonden, kom op zeg, dus er zeker geen alleenrecht op. Stel je voor dat ik morgen een youtube-kanaal begin over Roeiwedstrijden....vul maar in

In samenwerking met indebuurt Nijmegen