Jeroen van der Boom vervangt André Hazes bij Matrixx Live aan de Kade

NIJMEGEN - Jeroen van der Boom staat donderdag 19 juli tijdens de Vierdaagsefeesten op het podium van Matrixx Live aan de Kade. Hij komt in plaats van André Hazes die vorige week afzegde

Volledig scherm
André Hazes. © PR

Twan Krebbers van de Matrixx, is blij met deze vervanging: ,,Jeroen van der Boom is een gelijkwaardige zanger.'' Het was nog wel even spannend, geeft de evenementenorganisator toe. ,,We zijn er afgelopen dagen druk mee geweest. Veel lijntjes uitgegooid, veel overleg gehad met boekingsbureau's. Gelukkig was Jeroen van der Boom beschikbaar.''

De in Nijmegen geboren zanger heeft vaker opgetreden tijdens de Vierdaagsefeesten. Vorig jaar zong hij op het Molenplein. ,,Wij hadden hem een paar jaar eerder ook al gevraagd maar toen paste het niet in zijn schema'', zegt Krebbers.

Presentator

Jeroen van der Boom is zanger en presentator. Hij brak ruim 10 jaar geleden door met het nummer Je bent zo. Hij maakt deel uit van De Toppers, vertolkte een rol in The Passion en treedt ook veel solo op. 

André Hazes jr. maakte vorige week bekend dat hij rust moet nemen op doktersadvies. Hij is oververmoeid en heeft alle optredens in juli afgezegd. 

Volledig scherm
Jeroen van der Boom. © Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.