Volledig scherm
PREMIUM
Vespa-scooters. Foto ter illustratie. © ANP

Jeugdige scooterdief naar de gevangenis gestuurd: ‘Hij moet het nu maar eens voelen’

Bij de politierechterNIJMEGEN - Na de nodige zittingen bij de kinderrechter krijgt de 20-jarige El A. uit Nijmegen voor het eerst in zijn leven met het volwassenenstrafrecht te maken. Maar het is twijfelachtig of die promotie hem van een criminele carrière afhoudt. 

In ieder geval hebben gevangenisstraffen in het verleden (voor straatroof en scooterdiefstallen) niet veel uitgehaald. Op 9 april 2018 ging hij weer in de fout toen hij op klaarlichte dag met een maatje in de Nijmeegse binnenstad op dievenpad ging. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Oproep: Zet jij je auto ook wel eens in parkeergarage De Kazerne?
    Oproep

    Oproep: Zet jij je auto ook wel eens in parkeerga­ra­ge De Kazerne?

    NIJMEGEN - Naar aanleiding van de bekladding van verschillende oldtimers in de Nijmeegse parkeergarage De Kazerne, komen we graag in contact met mensen die hun auto vaker in die garage parkeren. Of misschien is jouw oldtimer wel doelwit geweest. Ook met bewoners van het Limos-terrein willen we praten. Dat kan natuurlijk ook anoniem. Reageren kan door een mailtje met telefoonnummer te sturen naar c.beckers@gelderlander.nl.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.