Actievoerder Johan Vollenbroek tijdens het Boerendebat van De Gelderlander.
Volledig scherm
PREMIUM
Actievoerder Johan Vollenbroek tijdens het Boerendebat van De Gelderlander. © ANP

Johan Vollenbroek wil stoppen met procederen, mits er een goed stikstofplan komt

NIJMEGEN - Milieuorganisaties willen stoppen met nieuwe stikstofprocedures. Maar dan moet het kabinet met een plan komen voor alle sectoren, waarin de uitstoot binnen tien jaar gehalveerd wordt. Buurlanden moet gedwongen worden ook hun stikstofbeleid aan te passen.

163 reacties

 • Peter G

  3 jaar geleden
  Je weet het allemaal heel goed. Ook niks te doen? Volg eens een cursus Nederlandse taal.
 • DaVeK

  3 jaar geleden
  Janc, milieuprobleem ga je niet tegen houden met .34% reductie.... Zolang er meer mensen per jaar op de aarde bijkomen zal de vraag naar producten blijven.
 • DaVeK

  3 jaar geleden
  Frits, onze boeren zorgen voor 75% van ons voedselexport zodat wij hier banen en centjes binnen krijgen waar linkse beroepsdemonstrantjes weer uitkering uit kunnen trekken.....
 • DaVeK

  3 jaar geleden
  Deze beste meneer zal de geschiedenisboeken ingaan als de man die Nederland failliet deed gaan..... Zal de beste man geen reed roesten denk ik maar deze man gaat veel te ver en helaas gaan onze linkse rechters er mee in....
 • Guillaume Klaaysen

  3 jaar geleden
  Heeft Vollenbroek eigenlijk zelf wel een idee hoe dit opgelost zou kunnen worden zonder Nederland volledig in Economische afgrond te storten? Hij leeft in een idealistische buble. Buiten die bubble is de werkelijkheid dat we aanlopen naar 18mio inwoners. Hij maakt zich druk om een mosje en een heide plantje wat hier zou kunnen verdwijnen. Met de maatregelen die hij voor ogen heeft maken we van een succesvolle economie in korte tijd een 3e wereld land. De gewone man kan dat niet opbrengen. Hoopt dat deze man nog eens wroeging krijgt van wat hij de inwoners van dit land heeft aangedaan. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen