Jonge fietsster rijdt tegen verkeer in richting A325, agenten grijpen in

LENT - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een jonge vrouw gevonden die met haar fiets, tegen het verkeer in, op weg was naar de snelweg A325. Ze fietste op dat moment op de busbaan ter hoogte van de Prins Mauritssingel in Lent.

Ze kwam vanuit de Nijmeegse binnenstad en reed in de richting van Arnhem.

De politie laat op Twitter weten dat agenten de fietsster hebben thuisgebracht om verdere gevaarlijke situaties te voorkomen.

Volledig scherm
© Politie Nijmegen/Twitter
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.