Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © ANP / ANP XTRA

Jonge mannen gesnapt met 6000 euro van bejaarde man, geld was meegegeven aan ‘bankmedewerker’

Tegen de 20-jarige M.H. uit Arnhem is donderdag in de rechtbank in Utrecht anderhalf jaar gevangenisstraf geëist. De 24-jarige A.A. uit Nijmegen hoorde 13 maanden cel eisen. De twee mannen hebben zich schuldig gemaakt aan oplichting en gekwalificeerde diefstal.

10 reacties

 • Stipo Jovic

  2 maanden geleden
  Wat doe alle reageerders toch naar over deze o zo lieve jongens en die geweldige advocaten. Niet alleen die gasten tot veel langere gevangenisstraffen veroordelen, maar ook de advocaten oppakken wegens minachting van de rechtbank. Walgelijk stelletje. Zowel de boeven als de advocaten
 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Moeilijke jeugd problemen thuis en op school dus kopje thee en taakstraf van 10 uur vul maar in.
 • henk aarts

  2 maanden geleden
  Opsluiten en helemaal kaal plukken dat tuig
 • M. Peters

  2 maanden geleden
  Ik lees nooit dat zij het geld en de kosten die allemaal gemaakt zijn ook moeten vergoeden na de straf, neem aan dat dat er ook bij hoort bij deze droeftoeters. Lekker niet naar school, te lui om te werken met wel in dure kleding met gratis geld een beetje stoer doen. Aanpakken en leegplukken!
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Advocaten van dit soort dweilen hebben vrijwel altijd hun smoesjes en tenen krommende sprookjes klaarliggen om ze uit hun hoge hoed te toveren , gelukkig trappen ze er bij de rechtbank niet altijd in , en krijgen dit soort misselijk makende oplichters de hoogste straf die mogelijk is !
 1. ‘Mijn overleden man was marinier, zo oprecht, zo eerlijk. En dan word ik nu door een collega van hem belazerd!’
  PREMIUM
  Whatsappfraude

  ‘Mijn overleden man was marinier, zo oprecht, zo eerlijk. En dan word ik nu door een collega van hem belazerd!’

  ARNHEM - Hij is, zegt de 23-jarige militair tegen de rechters, eigenlijk een ‘goedzak’. Eentje die zich tweeënhalf jaar geleden argeloos als ‘geldezel’ liet misbruiken. Bij de militaire kamer van de rechtbank in Arnhem hoorde de man maandag een werkstraf van zestig uur tegen zich eisen, plus de opdracht zijn slachtoffers alle schade terug te betalen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen