De Nijmeegse ondernemer Daan Scholten heeft voldoende aan zijn laptop.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nijmeegse ondernemer Daan Scholten heeft voldoende aan zijn laptop. © Paul Rapp

Jonge ondernemer op wereldreis om eindelijk z’n personeel te ontmoeten

NIJMEGEN - De moderne ondernemer is onafhankelijk: geen auto, geen kantoor. Nijmegenaar Daan Scholten wil niet vastzitten op één plek maar juist naar buiten. De wijde wereld in, op zoek naar nieuwe inspiratie. Op wereldreis met zijn vriendin gaat hij nu voor het eerst de mensen die voor hem werken daadwerkelijk fysiek de hand schudden.

‘Je bent ondernemer, in wat voor een auto rijd je dan?’ Die ene vraag die regelmatig volgt als mensen informeren naar het beroep van Nijmegenaar Daan Scholten. ,,Ze kijken dan altijd wat vreemd op als ik geen dikke auto blijk te rijden, zelfs helemaal geen auto heb”, grinnikt de 26-jarige ondernemer.

,,Ook geen kantoor trouwens. Dat geld investeer ik liever in mijn bedrijf. De hele wereld kan mijn kantoor zijn; als er maar internet is en stroom.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.