Volledig scherm
PREMIUM
Begin december cirkelde er boven de binnenstad van Breda het vliegtuigje met de tekst dat de burgemeester van Breda weg zou moeten. © BN DeStem

Justitie jaagt op opdrachtgevers anti-Depla-actie met posters en sleeptekst achter vliegtuig

BREDA - Justitie eist van de eigenaar van CNE-Air, het reclamevliegtuigbedrijf op Breda Airport, dat die de naam prijsgeeft van de opdrachtgever achter de actie tegen burgemeester Paul Depla van Breda. 

Bijna twee maanden geleden cirkelde er een vliegtuigje van dit bedrijf boven Breda met daarachter een sleep met daarop de tekst ‘Pauldeplamoetweg.com’. Maar CNE-eigenaar Chris Neidt weigert de naam van zijn opdrachtgever bekend te maken.

,,Dat ga ik niet doen, geen denken aan! Ik heb beloofd te zwijgen en daar hou ik mij aan’’, aldus Neidt die zich weinig druk lijkt te maken over de eis van Justitie. ,,Ze doen maar. Ik heb dat papier met die vordering netjes weer teruggestuurd. Wat ik erop heb gezet? Geen commentaar.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’
    PREMIUM
    VIDEO

    Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’

    NIJMEGEN - 3 euro. Dat is de opbrengst van urenlang bedelen op een slechte dag. Als het regent en iedereen zich diep weggedoken in capuchons naar een volgende bestemming haast. De blik op de straatstenen. Niemand die de uitgestoken hand van Frans ziet die een euro wil. Of een sigaret. Of een boterham. Op nog slechtere dagen bedelt hij maar 3 euro bij elkaar én wordt hij uitgescholden, overgoten met cola of bespuugd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.