De plaats delict in Beuningen.
Volledig scherm
PREMIUM
De plaats delict in Beuningen. © ANP

Justitie: steeds meer bewijs dat ‘moordsoldaten’ achter vergismoord Nijmeegse Mehmet zaten

NIJMEGEN/ARNHEM - De Nijmeegse klusjesman Mehmet, die exact één jaar geleden op klaarlichte dag in Beuningen werd doodgeschoten, is naar alle waarschijnlijkheid om het leven gebracht door keiharde criminelen uit Amsterdam. Dat zei de officier van justitie dinsdagochtend in de rechtbank van Arnhem.

11 reacties

 • Willem van Tienen

  5 maanden geleden
  Zeg dan niks Anneke
 • Pedro Kantor

  5 maanden geleden
  Wederom blijkt hoe dom criminelen zijn. Het maakt niet uit hoe goed je telefoon encryptie is, de geschiedenis laat zien dat zoiets nooit waterdicht is. Dat technologie gebroken kan worden, zeker in de afluisterstaat Nederland, en dat je nooit vrijuit kan praten over een vaste of mobiele telefoonlijn. Lose lips sink ships. Feind hört mit, zei men in de oorlog. Het is maar goed dat ze te dom zijn om dit door te hebben.
 • patrick wijgman

  5 maanden geleden
  Zolang we in een te soft en te links land leven lachen de daders als ze gepakt worden zich rot...ik woon in een omgeving waar heel veel drugscriminaliteit is....en de Politie.. .groeten die gasten . Om te huilen
 • Hans de Graaf

  5 maanden geleden
  Mooi dat die gekraakte berichten nu naar de daders en hopelijk de opdrachtgevers leiden. En dat bij een zaak die in het begin muurvast zat.
 • ronald van ooijen

  5 maanden geleden
  Hallo Anneke, de politie werkt echt wel hard. Maar je moet wel wettig overtuigend bewijs hebben. Anders lopen ze de rechtbank uit. En je moet de tijd nemen om de generaal en zijn staf op te pakken,. Want de soldaten zijn de kleine visjes en worden probleemloos offerd. Het is tv serie waar alles in een week opgelost is

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.