Bert Mulder, microbioloog en tevens lid van het RedTeam.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Mulder, microbioloog en tevens lid van het RedTeam. © Paul Rapp

‘Kabinet moet verkiezingen uitstellen als besmettingscijfers niet snel enorm omlaag gaan’

NIJMEGEN - Het kabinet moet overwegen de verkiezingen van half maart uit te stellen als de besmettingscijfers niet rap fors omlaag gaan. De huidige lockdown kan pas worden opgeheven als het aantal dagelijkse besmettingen onder de duizend zit.

18 reacties

 • Benno Wijskamp

  8 maanden geleden
  En die mensen die hier reageren die weten het natuurlijk allemaal weer beter hou toch op en hou jullie met wat anders bezig.
 • Bert Peters

  8 maanden geleden
  De zoveelste wijsneus die zijn ongevraagde mening rond denkt te moeten bazuinen ! Houd u bij uw eigen taak daar heeft u de handen vol aan !!
 • Carel van ‘t Zand

  8 maanden geleden
  Het wordt hoog tijd dat die angstaanjagende virologen eens plaats gaan maken voor immunologen. Hoe meer we sluiten hoe drukker het wordt op ‘essentiële’ plaatsen. Wat is het verschil: of je staat in de drukte bij de supermarkt of in de drukte bij het stemlokaal? Zet dan maar een stembus maar bij elke supermarkt. Probleem opgelost. Of moeten we uitstellen zodat we het wanbeleid van Rutte en z’n vriendjes zullen vergeten????? Hoe democratisch....
 • Tjeu Claase

  8 maanden geleden
  Leeft deze man onder een steen ?
 • E Boon

  8 maanden geleden
  Nee. De democratie en vrijheid wordt al genoeg ingeperkt.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.