De nieuwe columnist Kale Ries, pseudoniem voor Richard Heuveling, met één van zijn zelfgemaakte kroketten.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe columnist Kale Ries, pseudoniem voor Richard Heuveling, met één van zijn zelfgemaakte kroketten. © Paul Rapp

Kale Ries is sinds corona beroemd om zijn zelfgemaakte kroketten: ‘Het is een beetje uit de hand gelopen’

InterviewNIJMEGEN - Geboren in het Waterkwartier, een trouwe NEC-fan en sinds corona een veelgeprezen krokettenmaker. Richard Heuveling zal vanaf morgen wekelijks een column schrijven voor De Gelderlander vanuit de ziel van de chauvinistisch-nuilende Nijmegenaar. Hij doet dat onder het pseudoniem Kale Ries, de naam die hij voor zijn populaire Twitteraccount gebruikt.

3 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  De Gelderlander begint meer en meer te vervallen tot een concurrent van Libelle en Margriet. In plaats van nieuwsvoorziening, richt men zich steeds meer op vermakelijke stukjes zoals columns.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Succes met de kroketten en de columns. Het zou fijn zijn om eens een keer echte diversiteit van meningen te krijgen in DG, tot nu zijn alle columnisten van dezelfde wel diversiteit aan de buitenkant maar niet aan de binnenkant kerk.
 • Marc van der Wee

  2 maanden geleden
  Goedenmorgen Ries, Succes met uw columns! En vooral ook met uw kroketten, dat die heerlijk smaken betwijfel ik absoluut niet! Wel een beetje oppassen voor Coronakilo's, kroketten willen daar wel eens een vrijwillige bijdrage aan leveren... ;-)

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.