Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) uit Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) uit Nijmegen. © ANP

Kamerlid Lisa Westerveld: ‘Hoe voorkomt minister suïcides in de ggz door te lange wachtlijsten?’

NIJMEGEN - Hoe gaat minister Conny Helder voorkomen dat wachtlijsten nog meer desastreuze gevolgen hebben voor cliënten in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Dat wil het Nijmeegse Tweede Kamerlid Lisa Westerveld weten.

18 reacties

 • tgm beuningen

  3 maanden geleden
  Ook een door de wol geverfd tranentrekker (m/v/x), met een verhaal volgens het boekje. Verder totaal doof voor oorzaak en gevolg, tja....
 • Jaap De Graaf

  3 maanden geleden
  Heb je nou echt niets anders te melden dan het ligt aan de VVD?
 • M Reuvers

  3 maanden geleden
  laat ik het nog een keer zo zeggen, de VVD en alle partijen die met de VVD hebben meegestemd, van links naar rechts hebben in deze bloed aan hun handen. Waarom, omdat datgene wat de meest kwetsbare nodig hebben er niet meer is, een fatsoenlijke gemeenschap en een echt luisterend oor. Lang leve de participatie maatschappij.
 • Desirea Ter Stegen

  3 maanden geleden
  Een teken dat politici ver verwijderd staan van de realiteit en dus niet bekwaam zijn voor deze functie. Als een kind op klompen al ziet dat de bezuinigingen deze takt van de zorg (naast de rest) kapot heeft gemaakt dan had de minister dit al eerder moeten zien.Ze steken de kop in het zand want de zorg kost te veel ondanks dat ieder zich blauw betaald,ja voor de hoog betaalde in de zorg.Een te lange ketting die overgewaardeerd is aan de top en niets bijdraagt en geldverslindend is.
 • daisy petrona-claase

  3 maanden geleden
  Zou het niet verstandig zijn als we eerst op zoek gaan naar het antwoord op de vraag; is de hulp die we bieden ook echt wat nodig is? Hoe vaak keren mensen terug op een wachtlijst bij dezelfde of andere organisatie? Is het zo dat de hulpvragen die er zijn, ook echt thuis horen bij de GGZ? Enzovoorts ☺️

In samenwerking met indebuurt Nijmegen