Richard Heuveling
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Heuveling © Paul Rapp

Kan het Nijmeegser? Richard is fan van NEC en frituren

nijmeegste nijmegenaarNIJMEGEN - De Gelderlander gaat de komende weken op zoek naar de ‘Nijmeegste Nijmegenaar’. De eerste kandidaat is de 47-jarige Richard Heuveling: geboren in het Waterkwartier, trouw NEC-aanhanger en fan van frituren. Hij is ook bekend onder zijn Twitter-naam @kaleries.

In het theaterprogramma ‘Dit is Nijmegen’, dat enkele weken geleden in De Lindenberg was te zien, werd Richard Heuveling zonder het te weten één van de hoofdpersonen. Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van den Burg, een van de programmamakers, toonde tweets die volgens hem het Nijmegen-gevoel het beste wisten uit te drukken. Die waren van Richard, als twitteraar bekend onder de naam @kaleries.

Met een tweet als ‘Stroomstoring 2019. De kip is klaar. Ik heb de stekker van de frituurpan eruit getrokken. Zometeen heeft iedereen in Nijmegen weer stroom. Excuses voor het ongemak’ zorgde hij voor een daverend gelach in de uitverkochte zaal. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.