Verslaggever Dirk Lotgerink is een fanatiek kampeerder en bezocht de vijf mogelijke plekken voor een stadscamping in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verslaggever Dirk Lotgerink is een fanatiek kampeerder en bezocht de vijf mogelijke plekken voor een stadscamping in Nijmegen. © David van Haren

Keert de stadscamping terug in Nijmegen? ‘Mensen waarderen weer het buitenleven’

NIJMEGEN - Wakker worden met de wind in de haren en de koude grond onder de voeten: wie weet kan het binnenkort weer in Nijmegen. GroenLinks en de Stadspartij Nijmegen pleiten voor een terugkeer van de stadscamping.

3 reacties

 • Jan Jansen

  7 dagen geleden
  Nee nee, Nijmegen wil niet groen en duurzaam zijn. Nijmegen wil groeien en groter en meer.... Om te beginnen met 15.000 woningen er bij te bouwen. Daarbij natuurlijk wegen en winkels. Eventueel groen dat in de weg staat gaat in de groene kliko. Op naar Magnum Magus
 • MF Leuren

  1 week geleden
  vraag me af hoe groen en duurzaam die oude fiat is.
 • P.L. Derksen

  1 week geleden
  Lees ik dat nou goed; Nijmegen wil graag groen en duurzaam zijn. Zouden de bewoners rondom de asvaltfabriek daar ook zo over denken?
 1. Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrauma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888
  voetbal nijmegen

  Alverna bezorgt Woezik ‘derbytrau­ma’, Leones laat winst liggen, eerste punt voor Quick 1888

  NIJMEGEN - In de eerste klasse is Woezik er voor de vierde keer op rij niet in geslaagd om de derby tegen Alverna te winnen, blijft Leones in de onderste regionen en NEC en BVC’12 hekkensluiter. In de tweede klasse gaat het met Quick 1888 ‘iedere week beter’ en heeft Eendracht’30 dit seizoen voor het eerst punten laten liggen. Trekvogels is na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen in de derde klasse. Op hetzelfde niveau ging het Gennepse Vitesse’08 onderuit tegen Groesbeekse Boys. In de vierde klasse blijft SCE in de voetsporen van koploper Krayenhoff en besliste DSZ pas in de slotfase de wedstrijd tegen Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.