Een strijdbare Melissa Klement met haar zoontje Frenky. Ze stelt het ziekenhuis aansprakelijk voor het letsel dat ze beiden opliepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een strijdbare Melissa Klement met haar zoontje Frenky. Ze stelt het ziekenhuis aansprakelijk voor het letsel dat ze beiden opliepen. © Charissa van Willigen

Keizersnee in het Radboudumc wordt nachtmerrie voor moeder Melissa én haar gezin: 'Er wordt over je heen gewalst’

Melissa Klement ondergaat in het Radboudumc in Nijmegen met spoed een keizersnee. Dat loopt niet zoals gepland. Zij verliest een nier, haar zoontje loopt hersenschade op. Geen medische misser, zegt het ziekenhuis. De Losserse laat het er niet bij zitten. Het geschil is al hoog opgelopen.

20 reacties

 • Patricia Brender

  2 weken geleden
  Melissa, wat is er dan volgens jou fout gegaan? Als het echt spoed was geweest, dan hadden ze je echt niet naar Nijmegen gestuurd !
 • jan frank

  3 weken geleden
  Door de hoge werkdruk worden alleen maar meer en ernstigere fouten gemaakt helaas in meerdere landen. Ja fouten maken is menselijk het toegeven echter helaas blijkt dus niet bij teveel. Mede omdat verzekeringen ook van die artsen en co dat dus reeds niet toelaten. Hier moet echt eens verandering in gaan komen opdat men gewoon fouten toe kan gaan geven in medisch circuit want dit is zo schrijnend. Zelf was het voor mij alleen maar een sorry reeds genoeg geweest.
 • Toine Hoenderboom

  3 weken geleden
  Ze zal wel verzekerd zijn bij een van onze hobby verzekeraars die bepalen waar en van wie jij je zorg kunt krijgen. En voor 2 euro p/m extra kon ze ook door specialisten geholpen worden maar dat vond ze niet nodig. Want waarom wordt je voor spoed naar een ziekenhuis gebracht 1,5 uur van je woonplaats af? Dan was de spoed niet hoog genoeg of met alle complicaties tot gevolg.
 • Marie v/d Geef

  3 weken geleden
  Ik weet uiteraard totaal niets van dit verhaal, dus ook niet over goed of fout. Wat ik wel weet is dat het ziekenhuis aanklagen geen enkele zin heeft. Mijn moeder is door een medische misser haar geheugen kwijt geraakt. Mijn vader nam daarop een advocaat in de arm, ik heb hem gewaarschuwd dat het volkomen zinloos was. Maar hij vond dat hij dit moest doen, zo kon hij mijn moeder in de ogen blijven kijken, dan had hij al het mogelijke voor haar gedaan. Met daarna idd een illusie en veel geld armer
 • Peter Galen

  3 weken geleden
  Ga je tochnniet winnen dat is nu al duidelijk kansloze zaak