De Nijmeegse zanger Dave van Well, die meedeed aan het tv-programma Ik geloof in mij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nijmeegse zanger Dave van Well, die meedeed aan het tv-programma Ik geloof in mij. © Bert Beelen

Kijkers ergerden zich mateloos aan zanger uit Ik geloof in mij: ‘Er is een andere Dave dan de Dave die je op tv zag’

Ineens was het stil rond die Nijmeegse volkszanger aan wie zo veel tv-kijkers zich ergerden. In Ik geloof in mij  leek hij de omhooggevallen artiest die zijn afkomst was vergeten. Maar dat was Dave van Well niet, zegt Dave van Well nu. Wie is hij dan wel?

10 reacties

 • C U A

  3 weken geleden
  Wat een ongelofelijk zelf ingenomen mannetje. Hij wil het beter weten dan de profs van SBS. Hij is een van de 20.000 flut zangertjes die Nederland heeft op dit niveau. Die worden meestal aan het eind van een festival het podium opgestuurd om de mensen van het terrein af te jagen. Maar goed dat is mijn mening en die is ook niet heilig. Dave had beter kunnen doen wat de mensen van SBS vertelde, net als Le Blanc en Rutger, die krijgen va de zomer allemaal grote podium en tv aandacht. Slim!
 • Björn Grooten

  3 weken geleden
  Natuurlijk wordt het zo gemonteerd waardoor het lijkt alsof iedereen die meedoet denkt net zo groot te worden als een Gerard Joling of een René Froger. Deze mensen geloven ook echt in zichzelf en daar is niets mis mee. Kunnen sommige mensen nog wat van leren. Alleen door te monteren kan er een ander beeld gecreëerd worden. Het moet immers spraakmakend zijn, u weet wel voor de kijkcijfers. Daarom kijk ik niet naar dit soort programma’s.
 • Theo Cools

  3 weken geleden
  Pracht programma over zichzelf overschattende mannen. Houden ook heel erg veel van zichzelf m.n. hr. de Wit
 • anna poels

  3 weken geleden
  Dave is helemaal geen Diva... En wie zegt dat hij het niet kan? Dat bepaal jij voor een ander? Hij leeft anders al jaren van zijn muziek... Dat had hij echt niet voor elkaar gekregen als hij echt zo zou zijn, zoals het op tv leek. Doe eens een beetje lief.
 • Charles Wit

  3 weken geleden
  Loermans doet zijn naam eer aan en denkt dat zijn smaak leidend is. God zij dank niet, want zure mensen zijn er al genoeg.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Honderden happy stones beschilderd door Burgers' Zoo
  Play

  Honderden happy stones beschil­derd door Burgers' Zoo

 2. Motorrijder omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo
  Play

  Motorrij­der omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo

Nijmegen e.o.