Volledig scherm
PREMIUM
Bram van Raaij - hier met dochter Jaylinn - is een van de weinige mannen die bij de kinderopvang werken. © Paul Rapp

KION wil meer mannen in de kinderopvang

NIJMEGEN - KION, kinderopvangorganisatie met 160 opvanglocaties in de regio Nijmegen, wil meer mannen werven die kinderen opvangen. Nu werken er 45 mannen in de opvang. Dat is 5 procent van de 900 medewerkers.

,,Wat mij betreft worden dat er 450, zodat net zoveel mannen als vrouwen de kinderen opvangen en ondersteunen’’, aldus bestuurder Eddy Brunekreeft.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.