Volledig scherm
PREMIUM
stockadr gevecht vechten vechtpartij geweld huiselijk echtelijke ruzie vuist vuisten slaan meppen © Getty Images/iStockphoto

Klappen van uitsmijter in de Molenstraat: ‘Ik wilde juist geen enkel risico lopen’

NIJMEGEN -  Een beuk in het gezicht. Direct gevolgd door nog een harde klap. Voor de 23-jarige geneeskundestudent Jesse het goed en wel doorhad, lag hij gevloerd op de grond. Volgens de politie loopt er een onderzoek tegen de beveiligers van horecagelegenheid De Drie Gezusters.

Hij nam nog even de tijd om te bedenken hoe hij te werk zou gaan. Hij moest zijn vrienden bij de uitsmijters weg zien te halen, maar wel voorzichtig. Het resultaat: een hersenschudding, veel bloed, twee compleet dichtgeslagen blauwe ogen en een beschadigde neus. Veroorzaakt door beveiligingspersoneel van de Nijmeegse uitgaansgelegenheid De Drie Gezusters, stelt hij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.