Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Jeffrey Groeneweg

Klassen massaal naar huis gestuurd vanwege corona: ‘We krijgen signalen van scholen dat er veel onrust is’

ARNHEM - Een week na de heropening van de scholen neemt het aantal klassen dat in quarantaine moet razendsnel toe. De GGD in de regio Gelderland-Midden (Arnhem, Ede en Betuwe) telde vrijdag nog dertig klassen die thuis zaten vanwege een corona-uitbraak, gisteren waren dat er al 68.

74 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  Geweldig er zijn weer een paar asociale en egoïstische wappies over de rooie,dat wordt weer een top weekend, waar is mijn popcorn? Groetjes uit de zon.
 • Anne Hout

  4 maanden geleden
  @Bryan, dank je! Dat heb je goed gezegd. 😃
 • Bryan de Goede

  4 maanden geleden
  Voor iemand die al sinds maart 2020 te moe en futloos is is om überhaupt te werken heb je wel bijzonder veel praatjes De Wit. Wellicht is het tijd dat je rust neemt van dit platform en je focust op je herstel, daar wordt iedereen beter van!
 • Charles de Wit

  4 maanden geleden
  Wassink laat een scheet en denkt dat het de waarheid is. Sterker nog, zo gauw Wassink iets roept komt Roberts als een schoothondje erachteraan gekeft. Wellicht dezelfde als degene die zich Bergmans, Roelsteen, Itsma, of Rijkers noemt? Want ze roepen dezelfde bewezen onzin, zijn het roerend met elkaar eens, en zijn met veel te veel om een afspiegeling van de maatschappij te zijn, waar meer dan 85% gevaccineerd is en 57% geboosterd, terwijl zij zo'n 60% van de reacties verzorgen.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  G.J.W. dat maak jij er weer van, ik kom alleen maar op voor mensen die dat niet kunnen!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.