Kledingzaak Distrikt Nørrebro komt naar Nijmegen en Arnhem

NIJMEGEN/ ARNHEM - In de binnensteden van Arnhem en Nijmegen kun je in de loop van dit jaar terecht bij kledingketen Distrikt Nørrebro. De zaak in Nijmegen trekt in het voormalige pand van CoolCat aan de Broerstraat. 

De winkel opent volgens de eigen website van het kledingmerk op 7 mei. Shoppend Arnhem moet nog iets langer wachten: de opening van de nieuwe zaak in het voormalige pand van Jeans Center aan de Roggestraat staat gepland voor begin november.

The Sting

De website van Distrikt Nørrebro.
Volledig scherm
De website van Distrikt Nørrebro. © DG

Distrikt Nørrebro is één van de zusterketens van het Nederlandse kledingconcern The Sting, die te vinden is in beide steden en in andere binnensteden in de regio. 

Distrikt Nørrebro opent dit jaar vijftien winkels in Nederlandse steden, waaronder in Rotterdam en Enschede. Daarmee komt het totale aantal vestigingen eind dit jaar op twintig. Volgens de website zou de stijl van het nieuwe kledingmerk zijn geïnspireerd op de mode uit het Deense Kopenhagen.

  1. Kartonnen doodskist in de aanbieding: ‘Juist nu belangrijk om duurzame keuze te maken’
    PREMIUM

    Kartonnen doodskist in de aanbieding: ‘Juist nu belangrijk om duurzame keuze te maken’

    NIJMEGEN - Het klinkt wat cru, in deze tijd met dagelijks toenemende sterftecijfers: een doodskist met korting. Maar het tegendeel is waar, stelt Koen Verlinden, eigenaar van Fair Coffins. ,,Juist nu hebben nabestaanden de neiging te kiezen voor een goedkope spaanplaat kist, de allerslechtste keuze voor het milieu. Terwijl onze duurzame kisten van gerecycled golfkarton ecologisch én goedkoper zijn.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.