Volledig scherm
Er is niet veel meer over van de graafmachine. © Waldie Rutten/ 112nieuwsgroep

Kleine graafmachine zorgt voor een boel rookontwikkeling in Lent

NIJMEGEN - De brandweer moest zaterdagmiddag snel naar Lent vanwege een brandende graafmachine. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

De graafmachine stond op de Petuniastraat in Lent toen het rond 14.00 uur vlam vatte. Hoe dit kon gebeuren is nog niet bekend.  De omwonenden moesten ramen en deuren gesloten houden vanwege heftige rookontwikkeling, maar inmiddels is het vuur onder controle.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arno Cup joeg met een kettingslot krakers uit zijn pand:  ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Arno Cup joeg met een ketting­slot krakers uit zijn pand: ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’

    NIJMEGEN - ,,Spullen pakken, wegwezen! D’r uit hier zeg ik! En haal die joint uit je mond ja!’’ Zo begint het filmpje dat gisteren op videosite Dumpert is geplaatst en al meer dan 370.000 kijkers heeft getrokken. Te zien is hoe eigenaar Arno Cup op maandag 17 december wordt geconfronteerd met krakers die zijn pand, de oude Bulters-garage aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen, zijn binnengedrongen. Vol frustratie en met een kettingslot in de hand probeert hij terug te vorderen wat van hem is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.