Bedrijven in Nijmegen-West met op de voorgrond asfaltfabriek APN. Archieffoto
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijven in Nijmegen-West met op de voorgrond asfaltfabriek APN. Archieffoto © Eveline van Elk

Klokkenluider: onrust in Nijmegen-West moest gesust

NIJMEGEN - Een externe milieudeskundige schetst een opmerkelijk beeld van de werkwijze van de gemeente Nijmegen en de omgevingsdiensten Regio Nijmegen. De expert moest een inventarisatie maken van de bedrijven in Nijmegen-West om de raad en omwonenden ‘gerust te stellen’. 

3 reacties

 • Byron Hendriks

  2 maanden geleden
  En dat met GroenLinks als grootste partij. Schamen moeten ze zich.
 • Erwin Damhuis

  2 maanden geleden
  Tja zo gaat het natuurlijk vaak ‘Wij faciliteren de bedrijven, zij zijn naast onze opdrachtgevers onze klanten’. En dan na afloop met het onafhankelijke rapport/uitkomst komen. Dat de normen niet overschreden worden...Dit is schering en inslag, hoogovens is een nog veel grotere zaak en hier stinks het letterlijk en figuurlijk nog veel harder. Het gaat zoals altijd om geld en macht. Onze leefomgeving en gezondheid is maar bijzaak.
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  Hier leek het de hele tijd al op. Het Nijmeegse gemeentebestuur vind het prachtig om goede groene sier te maken met een boompje hier en een fietspad daar. Een vuist maken tegen de echte vervuilers en voor hun burgers opkomen doen ze niet. Het gemeentebestuur is maar een opstapje in de politieke carrière en dan moet je vriendjes blijven met het bedrijfsleven. Fijn dat dit boven tafel komt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.