Knakworstvreter uit Nijmegen laat Gordon gruwen in Holland's got Talent

NIJMEGEN - 'Gadverdamme!' Jurylid Gordon laat er in de uitzending van talentenshow Holland's got Talent vanavond geen misverstand over bestaan wat hij vindt van het optreden van Nijmegenaar Jeroen Otten en zijn kompaan Vince Maassen uit het Brabantse Linden. De twee proberen binnen één minuut zoveel mogelijk knakworsten naar binnen te werken.

,,De truc is om ze heel door te slikken'', zegt Otten, die het podium betreedt in NEC-shirt. ,,Je hebt de keuze tussen kauwen of heel doorslikken. Maar met kauwen verlies je tijd.'' 

WK knakworst eten

Otten was organisator van het wereldkampioenschap knakworst eten in de kapel van de Sancta Maria in Nijmegen in december 2015. ,,RTL heeft dat opgepikt en ons benaderd om aan Holland's got Talent mee te doen’’, vertelt hij. 

De opname van het tv-programma was in Zwolle. Hoeveel knakworsten de winnaar binnen houdt en of de twee deze voorronde doorkomen, mag Otten niet vertellen. Maar bij het WK wist winnaar Maassen er dertien te nuttigen en de reactie van de jury in het voorfilmpje van de tv-uitzending van vanavond belooft niet veel goeds.

Volledig scherm
Gordon schreeuwt het uit na de act van de Nijmegenaar. © RTL

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.