Wachtrijen bij de ingang van het Goffertpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Wachtrijen bij de ingang van het Goffertpark. © Paul Rapp

Knallende ruzie TicketSwap en Mojo door tickets Red Hot Chili Peppers: ‘Kaartjes waren gewoon geldig’

Het concert van de Red Hot Chili Peppers in Nijmegen heeft gezorgd voor een fikse ruzie tussen concertorganisator Mojo en kaartjesplatform TicketSwap. Hans Ober, CEO van TicketSwap, is furieus. ,,Mojo heeft op de dag van het concert de voorwaarden gewijzigd.”

8 reacties

 • Jeroen Franssen

  4 maanden geleden
  Er is geen groter stel geldwolven dan mojo. Hoog tijd dat er een ander bedrijf komt die mojo de grond in concurreert.
 • Maarten Kuijpers

  4 maanden geleden
  @W W: Je kunt nu via Ticketmaster ook gewoon kaarten doorverkopen/overkopen. Het is goed dat TicketSwap er is, maar als organisaties het zelf in kunnen regelen is TicketSwap geen partij. Maar dan moet men daar in de toekomst nog meer duidelijkheid over geven en niet mensen aan de poort laten staan. Die hoeven dan niet de dupe te zijn.
 • Harrie Nak

  4 maanden geleden
  @janwillemkleinnagelbrink goed gedaan MOJO? Hoe kun je dat nu zeggen. Ze hebben gewoon staan liegen naar hun klanten en naar de krant toe. E. Ticketswap is juist geen ‘gedoe’ met kaarten, Ticketswap voorziet juist heel betrouwbaar in een behoefte… bijv. als jij opt het laatste moment verhinderd bent (ziekte, geen oppas, autopech) dat iemand anders in jouw plaats kan gaan. Bij Ticketswap mag je geen woekerprijzen vragen, dus juist géén gedoe met kaarten’.
 • W W

  4 maanden geleden
  TicketSwap werkt netjes en eerlijk. Voor TicketSwap was het een bende. Mojo zijn gewoon boeven
 • Berry van Sleeuwen

  4 maanden geleden
  Slechte zaak, ik neem mijn mobiel juist NIET mee naar een concert. Het is vooral lastig en je kunt hem makkelijk kwijt raken. Ik heb alleen een uitgeprint ticket bij me.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen