Angela en Appie Nagtegaal van Taxi Braam. ,,Het wordt ons heel moeilijk gemaakt om te blijven bestaan.''
Volledig scherm
PREMIUM
Angela en Appie Nagtegaal van Taxi Braam. ,,Het wordt ons heel moeilijk gemaakt om te blijven bestaan.'' © David van Haren

Knokken om taxibedrijf te redden: door coronacrisis zijn er nauwelijks klanten

NIJMEGEN - In de coronacrisis trekt de penibele situatie van de horeca aandacht. Maar de taxibranche krijgt door de sluiting van restaurants en cafés ook veel klappen.

4 reacties

 • Anonymous

  2 maanden geleden
  Beste Arno Vloet. Dit zijn de feiten. CITAX Nijmegen Electric werkt in de combinatie en samenwerking met taxibedrijven in de regio Nijmegen met vijf personenauto taxi’s en twee rolstoelbus taxi’s. Dit doen wij 24/7 en 365 dagen per jaar. Daarnaast werken wij in de combinatie en samenwerking met 50 elektrische personenauto taxi’s in geheel Nederland. Ook dit doen wij 24/7 en 365 dagen per jaar. Met vriendelijke groet, Richard Thijssen.
 • Arno Vloet

  2 maanden geleden
  Wat een verhaal van die Richard Thijssen. Hij heeft 1 auto waarmee hij op cs staat en doet hier net of hij een hele vloot voertuigen heeft. Eerst even de feiten checken, voordat je een artikel plaatst.
 • KNijmegenaar

  2 maanden geleden
  Ook jammer voor Braam is het wegvallen een paar jaar terug van café-zaal Elmeran bij hun in de straat, vroeger ook een belangrijke vaste klant. En daarnaast maakt deze bijzondere periode ook heel duidelijk dat er gewoon teveel taxi's/taxibedrijven waren.
 • Klukkluk

  2 maanden geleden
  Vervelend voor Braam en ook vooral voor de vele chauffeurs die nu aan de kant staan. Vooral voor de oudere chauffeus zal het straks lastig zijn om weer terug te keren in dit vak. Werkgevers zullen, denk ik, massaal kiezen voor jongere en goedkopere krachten. Zo maakt Corona helaas veel slachtoffers voor letterlijk en figuurlijk het leven.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Nijmegen e.o.