Bert Mulder. Arts-microbioloog bij het Redteam en werkzaam bij het Nijmeegse CWZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Mulder. Arts-microbioloog bij het Redteam en werkzaam bij het Nijmeegse CWZ. © Paul Rapp

‘Kom nu met een maximale lockdown’: anders kunnen we samen de feestdagen vieren wel vergeten

NIJMEGEN - Het kabinet zou véél verdergaande maatregelen moeten nemen, zoals het sluiten van de scholen, om te voorkomen dat het land nog tot in december in een gedeeltelijke lockdown zit. Want daar dreigt het volgens RIVM-baas Jaap van Dissel op uit te draaien.

66 reacties

 • Pieter

  11 maanden geleden
  Waar blijft het feitelijk inhoudelijk commentaar van Wiwi?  Of kun je alleen proberen op de man te spelen? Dat is best zielig, vind je ook niet?
 • Jan

  11 maanden geleden
  Ik kijk liever naar Internetpagina's en filmpjes van academici en hoogleraren die zich gewoon durven uit te spreken en niet van het cordon sanitaire deel uitmaken.En de MBO mainstream media die gewoon kopieert wat ze gevraagd worden.En nu op inhoud: Welke van de aandachtpunten is feitelijk onjuist volgens U?
 • Pieter

  11 maanden geleden
  Het gaat niet om gelijk hebben, het gaat erom dat je je meer met jezelf moet bemoeien en niet met een ander.
 • J.C.M Liebrand

  11 maanden geleden
  De onruststokers van het RedTeam zijn even gevaarlijk als die idiote complotdenkers. Laten we vooral een beetje relativeren met z'n allen. Ja, corona is heel erg, maar kanker en hart- en vaatziekten zijn minstens zo erg. En mensen ziek maken door continu angst te zaaien werkt ook niet echt mee aan de oplossing. Dat laatste geldt zeker ook voor de redactie van De Gelderlander zelf. 
 • Pieter

  11 maanden geleden
  Het gaat niet alleen over maten. Mondkapjes met CE keurmerk vermelden zelfs dat het niet helpt tegen virussen. En de mondmaskers die wel enigzins helpen tegen virussen laten zo weinig zuurstof door dat een normaal mens er niet tegenkan, zet dan een gasmasker op met zuurstoffles als je bang bent voor een niet dodelijk virusje

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.