Koning Willem-Alexander komt op 4 juli naar Nijmegen.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander komt op 4 juli naar Nijmegen. © ANP

Koning brengt bezoek aan duurzame hoofdstad Nijmegen

NIJMEGEN - Koning Willem-Alexander brengt woensdagochtend 4 juli een bezoekje aan Nijmegen, omdat de stad dit jaar de 'meest duurzame hoofdstad van Europa' is. Hij begint zijn bezoek in het duurzaam ontworpen bezoekerspaviljoen. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst deze maandag. 

27 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  zeg willem   spreken we af bij de hema??   beetje centrale plek voor koffie hahaha
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Nu de Vierdaagse weer naderbij komt, is ook de Van Apelterenweg weer van overtollig(?) groen geschoond.  Toch jammer, want al dat groen misstaat écht niet en is heel goed voor insecten etc. Dus volgend jaar tóch maar een paar maandjes langer  wachten met die maaimachines...!.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  En vanzelfsprekend moeten de commissaris van de koning én de burgemeester weer opdraven voor het verrichten van de nodige plichtplegingen (handje geven en uitwuiven)  Wat een knullige beroepen toch voor volwassen kerels.... 
 • Daan Erp

  3 jaar geleden
  Rustig maar van Dijk, komt allemaal goed...
 • JeZz

  3 jaar geleden
  zelfs met sociale huurwoningen merk je dat het tekort hier groter is dan in Arnhem. Mensne willen in Nijmegen wonen en blijven
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.