Tijdens zijn bezoek aan het nieuwe hoofdgebouw van het Radboudumc werd de koning uitgejouwd door demonstranten.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens zijn bezoek aan het nieuwe hoofdgebouw van het Radboudumc werd de koning uitgejouwd door demonstranten. © Brunopress

Koning Willem-Alexander uitgejouwd en uitgemaakt voor verrader in Nijmegen: ‘Protesten gaan wel weer voorbij’

NIJMEGEN - Koning Willem-Alexander is donderdag bij aankomst bij het Radboudumc in Nijmegen uitgejouwd door demonstranten en uitgemaakt voor verrader. Het is de derde keer in korte tijd. ‘Apart, maar het gaat vanzelf over.’

16 reacties

 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Azijndrinkers, protesteren met behoud van uitkering kansloos.
 • Maarten Berbers

  2 maanden geleden
  Natuurlijk is het misplaatst dat het koninklijk huis er wel op vooruit gaat. Hiertegen mag en moet iets gedaan worden. Maar wel binnen de fatsoensnormen.
 • M Reuvers

  2 maanden geleden
  deze mensen beseffen dat deze Koning zich schaamteloos over de ruggen van het volk aan het verrijken is. Dit terwijl burgers letterlijk en figuurlijk in de kou staan. Dus natuurlijk is er een band tussen deze man en de mensen, de mensen herinneren hem er alleen aan dat ook zij mensen zijn van vlees en bloed.En in tegenstelling tot wat deze zg hoogleraar zegt zullen bij nog verder gaande polarisatie de protesten alleen maar toenemen, de mensen weten wat er gebeurt, op elk moment.
 • Elbert Jansen

  2 maanden geleden
  Ik heb vroeger op school altijd geleerd dat een koning/koningin onschendbaar is. M.a.w. de koning is niet verantwoordelijk. Zielig om te lezen dat zoveel burgers zo jaloers zijn. Ik zou nog niet met ze willen ruilen. Alleen al de gedachte dat je moet leven in een glazen huis waarin iedereen alles van je ziet, hoort, weet doet me huiveren. Het is niet alleen lintjes doorknippen. Het is zoveel meer. Altijd maar te pas en te onpas overal te moeten opdraven. Vreselijk voor dergelijk k*tvolk!
 • Pieter van den Berg

  2 maanden geleden
  Een keer wat anders dan dat " kontgelikkerij" van al die koningshuisaanbidders ! Die monarchie-erfgenamen zullen hier ook wel weer aan wennen !!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen