Dronebeeld van boven de brug over de Nieuwe Dukenburgseweg richting Hatertsebrug. Links ligt het sportcomplex Vossendijk op Winkelsteeg, rechts de wijken Zwanenveld, Lankforst en Malvert (van onder naar boven).
Volledig scherm
PREMIUM
Dronebeeld van boven de brug over de Nieuwe Dukenburgseweg richting Hatertsebrug. Links ligt het sportcomplex Vossendijk op Winkelsteeg, rechts de wijken Zwanenveld, Lankforst en Malvert (van onder naar boven). © Gerard Verschooten

Kritiek op plan wonen en werken op de Winkelsteeg: ‘Geen koffiebar naast het dierencrematorium’

NIJMEGEN - Wordt de Winkelsteeg de Nijmeegse tegenhanger van Strijp-S, waar in de toekomst wonen en industrie hand in hand gaan? Ja, zegt het stadsbestuur. Niet verstandig, waarschuwt een aantal oppositiepartijen én bedrijven.

2 reacties

  • Dev Smaling

    2 jaar geleden
    Koffie na een crematie? Lijkt meer een perfectie combo. Vooral weer op z’n Nijmegen gaan discussiëren en niet doorpakken. Arme woningzoekers hier.
  • Pedro Kantor

    2 jaar geleden
    In een tijd waarin je thuis kan werken is wonen en werken langs elkaar allang gerealiseerd. Zeker voor de theoretisch opgeleiden waar de overheden vol mee zitten. Het zijn juist de banen waar dingen echt gemaakt worden waar we zuinig mee moeten zijn, want niet iedereen is geschikt om 1en en 0en de hele dag in te tikken op een computer, en die banen zijn zeer concurrentiegevoelig met andere landen waar ze geen ruk geven om milieu en woon-werk regels.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen