Volledig scherm
PREMIUM
© ANP XTRA

Kwade echtgenoot gooide alle remmen los met slok op

ARNHEM – Een 47-jarige man uit Nijmegen die afgelopen januari met veel drank op ruzie kreeg bij thuiskomst, loopt nu kans op een werkstraf van 70 uur en 2 maanden voorwaardelijke celstraf. Die straf eiste de officier van justitie in Arnhem vrijdag wegens mishandeling en bedreiging van zijn vrouw en agenten, verzet bij zijn aanhouding en belediging van een agent.

De ruzie met zijn vrouw, die niet blij was met zijn drankgebruik en hem in de weg zat bij het bakken van een frietje, liep uit op een handgemeen. Daarbij duwde de Nijmegenaar zijn vrouw van zich af, die pijnlijk tegen een radiator viel. Hij dreigde daarbij haar en de twee kinderen dood te maken. Buren die het geschreeuw hoorden belden de politie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.