Noah Heesbeen doet mee aan het project ‘Slimme dieren’.
Volledig scherm
PREMIUM
Noah Heesbeen doet mee aan het project ‘Slimme dieren’. © Timothy Jongmans

Leerling meer op onderzoek uit op Dominicus

NIJMEGEN - Leerlingen van het Dominicus College in Nijmegen gaan op eigen houtje zelf aan de slag met projecten. Daarmee moeten ze beter zijn voorbereid op wat volgt als ze de school verlaten.

5 reacties

 • TheoB

  2 jaar geleden
  Het diploma waarmee ze de school verlaten stelt steeds minder voor. Ze beheersen de taal steeds minder, rekenen is ondermaats en het bedrijfsleven krijgt sollicitanten die onvoldoende zijn opgeleid. We hebben dan wel een mooi land, maar het gaat naar de knoppen door ondermaats onderwijs. Heb jij dat nog niet door?
 • Arjen Daverveld

  2 jaar geleden
  Maar dat het Dominicus eerst niet even bij Dion langs is geweest voor onderwijskundig advies, is natuurlijk gewoon slordig.
 • Jans

  2 jaar geleden
  Lezen Dion! Er staat namelijk 'minder klassikaal'. Wat dat betreft mag jij nog wel eens terug naar school. 
 • DenkNa

  2 jaar geleden
  Hey Dion, noem eens 1 ding dat we wel in Nederland goed doen volgens jou? Ga naar buiten, open je ogen en kijk eens om je heen in wat voor fantastisch mooi land wij leven en stad wij mogen wonen en leven!
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Minder nederlands? Ik vind het nog steeds belangrijk als iemand onze taal perfect beheerst. Maar je kunt tegenwoordig zelfs journalist worden zonder goede taalbeheersing. Welke kant gaan we eigenlijk op met onze taal? Gaan we het makkelijker maken of gewoon taalvouten accepteren?
 1. De idolen van toen zijn nu heldinnen, Dolly Dots zijn bezig aan écht hun laatste rondje
  PREMIUM
  5

  De idolen van toen zijn nu heldinnen, Dolly Dots zijn bezig aan écht hun laatste rondje

  NIJMEGEN/ARNHEM - De Dolly Dots nog één keer live Hela-di-ladi-lo of Radio horen zingen, natúúrlijk is dat jeugdsentiment. Bijna te mooi om waar te zijn, 34 jaar na hun hoogtijdagen. Maar wat vooral blijft hangen is hoe krachtig en levenswijs deze chickies van inmiddels (in de) 60 op het podium en in het leven staan. Al ging dat niet vanzelf. ,,Toen we stopten, hadden we geen idee wie we waren.’’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.