Tijdens de gymles in Nijmegen kwam het meisje, leerling van groep 8, onder een dikke mat terecht, onder de ogen van haar medeleerlingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de gymles in Nijmegen kwam het meisje, leerling van groep 8, onder een dikke mat terecht, onder de ogen van haar medeleerlingen. © Carlo ter Ellen DPG Media

Leerling van groep 8 raakt ernstig gewond tijdens gymles, rest van de klas ziet het gebeuren

updateEen leerling van een Nijmeegse basisschool heeft deze week tijdens de gymles ernstige verwondingen opgelopen aan haar hoofd. Het meisje is opgenomen in het ziekenhuis en is volgens de school buiten levensgevaar, maar het is ‘afwachten hoe het zich ontwikkelt’.

20 reacties

 • Peter Vries

  1 week geleden
  Er gebeuren helaas altijd ongelukken. Niet te voorkomen, wel triest wanneer het jezelf, of iemand die je lief hebt overkomt. En dat er een onderzoek komt is prima, dat gebeurt ook na een auto ongeluk.
 • Anna Renes

  1 week geleden
  Ongelukken gebeuren, hoe erg het ook is. De bedoeling van de gymlessen is bewegen, niet om 'turn' lessen te geven. Dus spellessen zijn prima, al kunnen kinderen dan ook bv met de hoofden tegen elkaar aanlopen, vallen, struikelen enz
 • Kayliegh Van der wal

  1 week geleden
  Ik heb dat ook in de klas gehad toen, maar dan op de middelbare school, een jongen sprong te hoog over een bok en belandde op zijn arm, die had hij op 2 plaatsen gebroken, het zag er apart uit
 • Janneke Stro

  1 week geleden
  Heel naar voor het kind, de ouders en alle getuigen van dit ongeluk. Zeker ook voor de gymdocent want het zal maar gebeuren tijdens jouw les. Ik hoop dat hij de moed heeft om snel dit prachtige vak weer op te pakken.
 • Ellen Verrips

  1 week geleden
  Ik heb in de 70er.jaren mijn zin. aantekening J gehaald op de PA waardoor ik.bevoegd werd.gymles te geven. Indertijd al een magere ondergrond om gymles te geven. Na 30 jaar kreeg ik als herintreder voor mijn klas de gymles 1 keer per week voor mijn rekening. Onverantwoord vond ikzelf. Ik beperkte me dan ook tot spellessen. Voor een school echter was het wel gemakkelijk die aantekening J. Want je bent wel bevoegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen