Slager Sjek Floor is terug in zijn oude slagerij in de Lange Hezelstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Slager Sjek Floor is terug in zijn oude slagerij in de Lange Hezelstraat. © Paul Rapp

Legendarische Nijmeegse slager Sjek is back, hij kan het niet laten: ‘Ik heb een sabbatical van vijf jaar gehad’

NIJMEGEN - ‘Sjek comes back’, staat op de winkelruiten. Sjek Floor (72), ooit een van de eerste scharrelslagers van Nederland was, stopte in 2015. ,,Ik heb een sabbatical van vijf jaar gehad en kan er weer tegenaan.”

10 reacties

 • ARNO Beyer

  2 jaar geleden
  Als ik het me goed herinner stond in een eerder artikel over de bedrijfs beëindiging van De Groene Weg dat pandeigenaar Sjek Floor een overname door een derde partij blokkeerde, iets met het huurcontract waardoor de overname niet kon doorgaan. Als dat zo is dan is Sjek Floor geen knip voor de neus waard, want handelen met een dubbele agenda is verwerpelijk as hell. Ik doe dus niet mee aan de hosanna comments voordat dit boven tafel is.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  En het is ook al meermaals voorgekomen dat bij Vion per ongeluk of doelbewust 'gewoon' vlees werd  bestickerd als biologisch vlees. Daarnaast verdwijnt de winst bij VIion op de grote hoop zonder afspraken tot tegenprestatie en verder eens met Antonio.
 • Antonio

  2 jaar geleden
  Heel goed nieuws, Sjek verkocht altijd eerlijk vlees voor een eerlijke prijs. Dat kan dus wel als je zelf de hele keten in de hand hebt. Welkom terug en heel veel succes!
 • Antonio

  2 jaar geleden
  Met het vlees van De Groene Weg is aanvankelijk niets mis, tot dat ze het laten slachten bij slachthuizen waar zowel voor mens en dier erbarmelijke omstandigheden gelden. Dat slachthuis in de Achterhoek dat als een grote corona haard in het nieuws kwam daar stond De Groene Weg triomfantelijk op de gevels. Geen groene weg maar greenwashing...
 • Reur

  2 jaar geleden
  Traitreur? Ík ben Reur. De Groene Weg slagerijen, onder meer Bas Derkse aan de Groenestraat, leggen zich toe op de inkoop, productie en verwaarding van biologisch rund- en varkensvlees, daar is helemaal niks mis mee. Dat het een Viondochter is, doet daar niets aan af.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen