Volledig scherm
Het huwelijksaanzoek bij de uiterwaarden in Lent. © Jaap Baarends

Lentenaar doet origineel huwelijksaanzoek met lichtletters

LENT - Jaap Baarends uit Lent heeft zijn vriendin Kirsten Willemsen op een romantische manier ten huwelijk gevraagd. Tijdens oud en nieuw stond enorm groot met lichtletters in de Lentse uiterwaarden de tekst: 'Lieve Kirsten wil je met me trouwen?'.

"Ik ben huwelijksfotograaf dus ik moest met iets origineels aankomen", zegt hij. Het stel zou op de fietsbrug met vrienden naar het vuurwerk boven Nijmegen kijken.

Verrassing
Op het moment dat Kirsten de tekst zag, kon ze van verrassing niets uitbrengen. "Natuurlijk heb ik 'ja' gezegd toen ik mijn stem terug had. Dat we bij elkaar horen, is wel duidelijk", aldus Willemsen.

Toestemming
Jaap Baarends is 2 maanden bezig geweest met zijn aanzoek. Hij heeft toestemming gevraagd aan de bouwers van de nevengeul die hekken hebben geplaatst. Aan die hekken heeft hij de lichtletters bevestigd. Bewoners van het eiland van Lent hebben de stroom geleverd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.