Volledig scherm
Leo Weterings © Leo Weterings

Leo Weterings nieuwe directeur van Vierdaagsefeesten

NIJMEGEN - Leo Weterings wordt per 1 januari 2019 de nieuwe directeur van de Vierdaagsefeesten. Hij is nu nog werkzaam bij de gemeente Nijmegen. Als projectleider is hij al twaalf jaar betrokken bij de organisatie van de Vierdaagsefeesten. 

Volgens de organisatie beschikt Weterings  over een goed netwerk van evenementenorganisaties, horecaondernemers, overheid en publieke diensten. Als projectleider en adviseur uitvoering evenementen bij de gemeente Nijmegen heeft hij bovendien ruime ervaring op het gebied van crowd management en veiligheid.

Weterings wordt de opvolger van Teddy Vrijmoet, die op 1 september afscheid nam als directeur Vierdaagsefeesten en overstapte naar cultureel centrum de Lindenberg. Volgens Vrijmoet is haar opvolger 'de juiste man op juiste plaats'. ,,Hij is een bijzonder betrouwbare partner die goed kan luisteren en ideeën omzet in realiteit en resultaten, waarbij hij alle betrokkenen in het vizier heeft’’, laat ze weten.

De Vierdaagsefeesten beleven komend jaar de vijftigste editie.

Volledig scherm
Vierdaagsefeesten op Plein '44 tijdens een optreden van Kees van Hondt. © Paul Rapp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.