Levenswerk van scooterondernemer Wesley spat uiteen door Nijmeegs bromverbod: ‘Wat moet ik zonder diploma’s?’

NIJMEGEN - Het bromverbod dat er in Nijmegen dreigt te komen, krijgt felle kritiek. Voor scootermonteur Wesley van der Horst (33) is de voorgenomen maatregel zo ingrijpend, dat hij het eind van zijn levenswerk vreest. ,,Alles wat ik in tien jaar heb opgebouwd, valt weg.”

46 reacties

 • Norm Jamanika

  2 maanden geleden
  Maar natuurlijk is je levenswerk een last. Alles waar een plezier in heeft moet en zal hier in Nederland KAPOT worden gemaakt. Zolang het niet een ander NSBer of de overheid geld oplevert zal je boeten.
 • Kees Hectors

  2 maanden geleden
  Gooi er alkylaatbenzine(zoals Aspen2) erin en ze zijn veel schoner dan wanneer ze op mengsmering rijden. Probleem van de vervuiling opgelost.
 • Fokko Visser

  2 maanden geleden
  in Vietnam zijn de 2-takt brommers verboden en alleen de schonere en stillere 4 takt brommers mogen er rijden. Die stoten veel minder uitlaatgassen uir. Dit zou een mooie regeling zijn. Wat moeten degenen die historische brommers als Batavus, Kreidler en Zundapp hebben.
 • Willem vd Berg

  2 maanden geleden
  Tony Peters loopt een paar jaartjes achter. SP en PvdD leveren geen wethouders, wel de brede volkspartij Stadspartij Nijmegen, GL en D66.
 • Andreo Rutten

  2 maanden geleden
  Er gaat zo'n beetje de drukste verkeersader van Nederland dwars door de stad maar de brommers en scooters hebben het gedaan. Waanzin.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen