Marcel Kuster, foto's Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, foto's Paul Rapp

Lezers over nieuwe Nijmeegse beelden: van ‘absolute voltreffer’ tot ‘opgeblazen speelgoed’

NIJMEGEN - We hadden al een oordeel van kenners. Nu spreekt het publiek zich uit over de nieuwe kunst langs de Waal. ‘Een absolute voltreffer’, ‘een icoon voor de stad’, ‘een trotse uiting van onze rijke historie’, ‘niks meer aan doen’.

10 reacties

 • wim

  2 jaar geleden
  Mei 2016 stond een afbeelding van een iets ander beeld op Twitter:https://mobile.twitter.com/DeBastei/status/737565346832355328/photo/1Geen idee of dit het oorspronkelijke beeld is, evt van dezelfde kunstenaresse...
 • wim

  2 jaar geleden
  Wat er ook geplaatst zou zijn, er is altijd wel iemand te vinden, wel of niet gehinderd door een relevante opleiding of gesteund door een of andere lobby, die er iets van vindt.Dat mag, het is de mening van iemand. Maar noem het geen oordeel, dat maakt het ineens als een officieel label, en dat is het niet. Het is gewoon de mening van iemand die het beeld ziet.
 • wim

  2 jaar geleden
  Dus meer dan de helft vindt haar beeld  WEL mooi.Grappig dat u het meteen zo in het persoonlijke en negatieve weet te trekken.Het raakt u kennelijk
 • de heer J. Zomers (68)

  2 jaar geleden
  De kunstwerken kosten bijna net zoveel als de bouw van twee windmolens van 240 meter.Je kunt hierbij denken aan twee windmolens langs de Waalkade in regenboogkleuren, ze zijn een blikvanger en ze leveren rendement op.
 • Plienie

  2 jaar geleden
  De intentie is misschien wel mooi, de uitvoering rammelt een beetje. En daar gaat het hier over, de uitvoering.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen