Lisa Westerveld
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa Westerveld © Paul Rapp

Lisa Westerveld (GroenLinks) mag dankzij voorkeursstemmen tóch in de Kamer blijven

NIJMEGEN - Lisa Westerveld blijft tóch in de Tweede Kamer. De Nijmeegse GroenLinks-politica leek met haar tiende plaats op de kandidatenlijst buiten de boot te vallen na het grote verlies van haar partij (8 zetels), maar dankzij voorkeursstemmen hoeft ze haar bureau toch niet leeg te ruimen.

15 reacties

 • W.M. Aleman

  2 jaar geleden
  Ik heb ook op Lisa gestemd, ik woon in Almere. Dit puur om wat ze doet in de Tweede kamer. Go Gitaren Coalitie
 • Marjan Verdijk

  2 jaar geleden
  Lisa gefeliciteerd! Je hebt het dubbel en dwars verdiend. Als kamerlid ben je positief opgevallen.
 • Hans Derksen

  2 jaar geleden
  Blij dat je in de kamer zit Lisa. Volg je al jaren op linkedin en ook dit jaar opnieuw op je gestemd. Het wordt zwaarder en hard werken voor je, maar weet je doet het ook namens mij. Ook ik en partner zijn voor jou gegaan. Jij ziet ons 8mmers ook staan. (zorg en onderwijs)
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Deze partij heeft niet voor niets zoveel verloren, de waarheid mag gezegd worden.
 • Jan Jans

  2 jaar geleden
  Lieve Maarten zonder kapitalen Wat ben je toch weer boos opgestaan Moet je lezen over idealen #@€*%/|{ denk je dan Al die boze andere mensen Kijken weg, en zien je niet staan Ze eten zomaar tomaatjes in Nederland Met vluchtelingen uit een ander land Die pakken jou alles af Je kippenpoot, en je patat Niks lekker warm van vuilverbranding Maar nepenergie door $§£¥\^^wind Die nare mensen stemden gelukkig anders Maar vast weer niet op jouw partij Maar dan toch gelukkig Dáár hoor jij

In samenwerking met indebuurt Nijmegen