Lisanne heeft 'geluk' dat haar vriend Rick thuiswerkt. Zo kan hij altijd een oogje in het zeil houden omdat ze anderhalf jaar na haar skeelerongeluk nog niet veel zelfstandig kan. Na het snijden van groenten voor het avondeten moet ze haar rust pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisanne heeft 'geluk' dat haar vriend Rick thuiswerkt. Zo kan hij altijd een oogje in het zeil houden omdat ze anderhalf jaar na haar skeelerongeluk nog niet veel zelfstandig kan. Na het snijden van groenten voor het avondeten moet ze haar rust pakken. © Paul Rapp

Lisanne is 1,5 jaar na ernstig ongeluk nog steeds niet hersteld: ‘Wat als ik niét was gaan skeeleren?’

Precies anderhalf jaar geleden maakte Lisanne Peters (26) een flinke smak. Haar skeelerongeluk veranderde haar leven voorgoed. Hoe gaat het nu met Lisanne uit Alverna, die voor de val op de Waalbandijk in Nijmegen alles uit het leven haalde?

8 reacties

 • Sam Buffer

  4 maanden geleden
  @Sandra Vliet. Het spijt me Sandra, maar ik zou echt eens je definitie van slachtofferschap opnieuw onder de loupe nemen als ik jou was. Dit relaas is gewoon een beschrijving van wat je tegenkomt in deze situatie, geen klaagzang. Vechtlust genoeg hoor. Echt een weinig empathisch reactie van je.
 • E. Boef

  4 maanden geleden
  Sandra Vliet, ik denk dat je je woorden echt terug moet nemen. Heb zelf 12 jaar geleden een valpartij gehad, met hersenletsel als gevolg. Sindsdien elke dag hoofdpijn, zoals Lisanne ook heeft, en zal houden. Als ik dan jouw reactie lees, dan denk ik; hoe durf je.
 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Lisanne, Moed houden meid, je komt er wel weer bovenop , En veel geluk gewenst !
 • Frits van Raalte

  4 maanden geleden
  Sterkte Lisanne, omring je met positieve mensen en vermijd de klagers. Fijn ook dat je vriend in de buurt is.
 • Ron van Dijk

  4 maanden geleden
  @Sandra: Waarom meen jij nou dat Lisanne zich als slachtoffer positioneert? Dit is gewoon een beschrijving hoe het iemand vergaat die een ernstig ongeluk heeft gehad, en alle moeilijkheden die zij tegenkomt tijdens de revalidatie. Ik wens Lisanne veel sterkte en beterschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.